• Rólam

  Balázs-Eisenberg Kata vagyok. Érintés terapeuta, és az UIH craniosacralis terapeutaképzésének 3. szintet végzett hallgatója. Tovább...

 • Elérhetőségeim

  Telefon: +36 20 9658 745
  E-mail: kata@termeszetesgyogyulas.hu
  Tovább...

 • Judit

  Erős migrénes fejfájással mentem Katához. Már a második kezelés után érezhető volt a változás. Ritkábban jelentkezett és enyhébb volt a fájdalom, ami a terápia előrehaladtával teljesen elmúlt. Minden kezelés más és más. Volt, hogy iszonyú feszültség volt bennem, máskor meg a "nyugalom szigetén" éreztem magam, de a kezelések után teljesen feltöltődtem, sokkal több lett az energiám. A kezelés nem csak a testi, de a lelki problémáimra is pozitívan hatott.

 • Barni

  35 éves férfi vagyok, nagyon gyakran jelentkező migrénes fejfájással. Küzdöttem hányással és szédüléssel, az orvosok gyógyszerszedést javasoltak, amit nem nagyon fogadtam el. Én hiszek a gyógyszer nélküli kezelésekben. A gyakori fájdalom miatt elszálltan befeküdtem és kipróbáltam a craniosacralis terápiát. Ma gyógyszer és fejfájás nélkül élek, a tüneteim teljesen elmúltak, csak jókat tudok mondani a kezelésről és hála Neki.

 • Adrienn

  Kislányom dyscalculiás, fejlesztésre szorul de mióta craniosacralis terápiára járunk sokkal hatékonyabb a tanulás. A kezelések után jelentősen javult iskolai teljesítménye, jobban tud figyelni.

 • Enikő

  A migrén, a hátfájás, a lábtörés utáni bokafájás, hormonális problémák a craniosacralis kezelések után mind mind a múlt fájdalmai. 8 kezelés után elmondhatom, hogy megérte.

 • Mária

  Évek óta fennálló rheumatoid arthritis miatt kezdtem cranisacralis terápiára járni, mindkét kézen az ujjaimat nehezen tudtam mozgatni, dagadtak, állandóan fájtak, egyéb ízületeim is időnként bedagadtak,fájtak. Évek óta rendszeresen lázas voltam ( amely Lyme kórból maradt vissza). Amióta rendszeresen járok kezelésekre ízületi fájdalmaim, teljesen megszűntek, lázas állapot egyáltalán nem jelentkezett, szezonálisan jelentkező pollenallergiám jelentősen lecsökkent. Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a hatékony gyógymódot.

 • Péter

  Kezdetben szkeptikus voltam, viszont a sport sérüléseimből adódó nyaki fájdalmak miatt, mások noszogatására kerestem fel Katát. Már az első kezelés után hetekre megszűnt a fájdalom, majd a következő pár kezelés után teljesen rendbe is jött a nyakam.